Array ( [mr_id] => 85624 [mr_node] => 75845 [mr_media] => 76124 [mr_field] => image [mr_order] => 0 [media_id] => 76124 [media_album] => 1 [media_path] => media/2019/08/76124.jpg [media_name] => download (9).jpg [media_type] => 0 [media_creation_date] => 2019-08-07 18:52:13 )
Facebook Instagram Youtube
Ամուսինները պատրաստում են պանրի անսովոր տեսակներ
7 տարի առաջ մայրաքաղաքից տեղափոխվեցին Գավառ և ընտանեկան բիզնես հիմնեցին: Երկար ուսումնասիրություններից հետո Արմինեն ու Արմանը որոշեցին արտադրել 7 տեսակի ոչ ավանդական պանիր: Պատրաստում են հատուկ տեխնոլոգիայով՝ 4 ամվա հնեցումից մինչև 4 տարի:

7 տարի առաջ մայրաքաղաքից տեղափոխվեցին Գավառ և ընտանեկան բիզնես հիմնեցին: Երկար ուսումնասիրություններից հետո Արմինեն ու Արմանը որոշեցին արտադրել 7 տեսակի ոչ ավանդական պանիր: Պատրաստում են հատուկ տեխնոլոգիայով՝ 4 ամսվա հնեցումից մինչև 4 տարի:

Մարինեն կոնյակով, գինով, կանաչիներով ու խոտաբույսերով պատրաստված պանիրներ արտադրելուց բացի նաև փորձարկումներ է անում, նոր տեսակներ ստանալու համար: Նորույթներից մեկը խաղողի տերևով պատված, ածուխով պանիրն է:

Պանիրը հասունացնում են բաց եղանակով, Մարինեի խոսքով հատուկ բաղադրատոմս չկա, կանադական տեխնոլոգիան սինթեզում են եվրոպականի հետ: Խանութներում դեռ չի վաճառվում, տարեկան արտադրում են ընդամենը 2 տոննա:

Արտադրանքը փոքր քանակությամբ արտահանում են և սպառում մայրաքաղաքի մի քանի ռեստորաններում: